Shaanxi Elade nya Material Technology Co, Ltd
Categories

    Lägg till: No.32, Chuanghui Road, nya högteknologiska industriområde, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hem > Nyheter > Innehåll

Se till allt för att göras väl-Elade utmärkt anställd berättelse

Med en högskoleutbildning och erfarenhet av stöldkoden process, Xiaodong Qin gick Elade i Feb 2014 och efter ett år, han har arbetat som kvalitetskontrollanten i workshop. På 10-årsdagen av Elade belönades han med utmärkt anställd av Elade.

Efter att hört ber om kommentarer på Xiaodong Qin, produktchef log och tänkte 2 sekunder, följande var hans kommentarer:

"Xiaodong Qin arbetar hårt och smart, han är särskilt stränga med kvalitetskontroll och alla detaljer måste inspekteras noggrant! Det är därför jag rekommenderade honom att vara utmärkt medarbetaren.

Han arbetar med stort allvar. Och han är mycket snäll, tålmodig och bra på tydlig kommunikation. Med en bra statistik förvaltning finns det lite fel i hans arbete.

Du vet, vi elade lägger stor vikt på kvalitetskontroll, produkt tillfredsställelse har varit över 97%, okvalificerade produkter omhändertas i workshop. "

Följande är intervju ord:

Reporter: har du vilja arbeta i Elade?

Xiaodong Qin: Ja, visst, varje dag jag har en bra dag här och jag trivs som ansvariga till mitt arbete och mig själv.

Reporter: Varför tycker du så hårt och bra arbete?

Xiaodong Qin: vi måste leva våra stunder, om jag gör, jag gör se saker göras väl. Du vet, varje dag är vår, inte andra. Om vi bara tror det är för klienter, hur kan vi kontrollera och garantera kvaliteten? Jag göra aldrig någonsin som beklagar att bara det bra. Vår talman sade: för det första, du måste må bra om de produkter du producera!

Hehe, tror Xiaodong Qin är aldrig en arbete-holic, faktiskt han är särskilt lysande och romantisk. På helgerna gillar han att rida cykel och gå att besöka sin hustru, sedan ta henne spela badminton.

Någonsin för verkstad tog han del i professionell kvalitet och produkt kunskap konkurrens och engelska konkurrens. Följande är hans tal utkast. Men med några misstag, är det så härlig, glad och uppmuntrande!

Precis som vilken Xiaodong Qin skrev i tal förslag till:

Elade är som en stark örn med tio år av utveckling, och alla av oss är hans swing. Så länge vi samarbetar kommer att Elades framtid vara vackrare!

Kontakta oss
Adress: No.32, Chuanghui Road, nya högteknologiska industriområde, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-post:helen@sxelade.com
Share: